TALNE OBLOGE - OBLIKUJEJO VAŠ DOM


Hidrostig d.o.o.2016, avtorske pravice pridržane Naši partnerji Splošni pogoji   Salon Vizitka Parket - naravna obloga za udobno bivanje

Parketi se že stoletja izkazujejo kot odlična talna obloga na najrazličnejših področjih uporabe, tako v stanovanjskih prostorih, kakor tudi v drugih objektih. Edinstvena lepota, njegova toplota in estetski videz navdušujeta vse več ljudi. S starostjo pa še pridobiva na svoji lepoti in atraktivnosti.

Gotovi parket je postal trend, saj je rešil težave in prispeval h krajši izvedbi, ter zagotavlja vrhunsko kakovost površinske obdelave in možnost polaganja na klik (utor se zaskoči v pero brez lepljenja).


Gotovi parketi so zaradi svoje večplastne strukture in elastičnosti površinske obdelave najbolj primerni med parketi za uporabo pri polaganju na tla s talnim gretjem.

Proizvodni programi podjetij Weitzer Parkett iz Avstrije, ter Parket Tarkett iz Švedske in Srbije obsegata masivne, dvo in troslojne gotove parkete, parkete za tla s talnim gretjem, športna tla ter letvice, ki zaključijo neko bivanjsko enoto. V programu Weitzer pa najdete tudi kompleksne rešitve lesenih stopnišč..

Tarkett katalog

Parket TARKETT proizvaja parket na podlagi izkušenj, ki si jih je pridobil v 120 letih obstoja. V njem delujejo cenjeni strokovnjaki in poznavalci vseh vrst talnih oblog. Skupno delo in sodelovanje na več področjih je tisto, zaradi česar ima Tarkett v svetu le malo tekmecev. Finalni sloj gotovih parketov Tarkett je zaščiten s PROTECO LAKOM. V svetu edinstven sistem zaščite Proteco Lacquer, so razvili strokovnjaki podjetja Tarkett. Tako zaščiten les postane trši, njegova površina pa dolgo obstojna in elastična. Testi vzdržljivosti in trajnosti lakov Proteco so pokazali zelo veliko odpornost proti udarcem, mikroodrgninam in razenju.

Izberite si bivalno okolje, prijetno za oko in preprosto za bivanje.Od debeline gotovega parketa Tarkett je odvisno število poznejših brušenj. Izbirate lahko med debelinami od 8,5 do 22 milimetrov. Ponudba različnih vrst lesa in barvnih odtenkov je velika.

EKOLOGIJA in PARKET

Za parket je uporabljen evropski les - les iz vašega okolja. Weitzer parket ne uporablja eksotičnega lesa iz tropskih gozdov in ima zato zudi certifikat GREENPEACE-a. Za svoje parkete ima pridobljen tudi certifikat Öko test.

KVALITETNA IZDELAVA PARKETA

Skrbno načrtovana proizvodnja parketa od žaganja lesa pa do končnega izdelka. Stalna kontrola ostrine rezil zagotavlja vrhunski izdelek. Stalna kontrola klime v proizvodnji zagotavlja enakomerno dimenzijsko stabilnost elementov.

LEPOTA PARKETA

Naravna olja, PRO Strong lak ali nova PRO Active Plus zaščita da naravnemu materialu končno eleganco ta parket. Različne modne barve pa vam v prostor dajo življenjsko svetlobo ali pa prostor intimno zatemnijo.

WEITZER PARKET IN KOPALNICA

Parketi Weitzer so z ustrezno obdelavo primerni tudi za tla v kopalnici.

LEPOTA, EKOLOGIJA, KVALITETNA IZDELAVA, UPORABNOST so sinonim za Weitzer parkete. 170 let izkušenj je garancija za najboljši parket.

Weitzer katalog Povpraševanje