TALNE OBLOGE - OBLIKUJEJO VAŠ DOM


Hidrostig d.o.o.2016, avtorske pravice pridržane Naši partnerji Splošni pogoji   Salon Vizitka LED žarnice in svetila
Catalogue-Q4 Design series.pdf

Ali je vam znano…


…da z energetsko varčnimi LED sijalkami lahko privarčujemo do 80% električne energije.


...da LED sijalke ne vsebujejo živega srebra, ki je zelo nevaren za zdravje in okolje.


...da imajo LED sijalke bistveno daljšo življenjsko  dobo od klasičnih žarnic, tudi do 16x daljšo.


...da klasične, halogenske, kot tudi LED žarnice v prostorih kjer so dvoizmenična stikala nimajo dolge življenjske dobe.

Menjava starih klasičnih žarnic z LED žarnicami.


Za zamenjavo klasičnih žarnic moramo poznati naziv podnožja, saj se podnožja žarnic, tako kot pri klasičnih žarnicah, razlikujejo po velikosti in obliki. Naziv podnožja pri klasičnih žarnicah najdete na originalni embalaži oziroma ali na sami žarnici. Naziv žarnice vsebuje črko in številko. Primer: E14, E27, Gu10, MR16, G4, G9 itd. Priporočamo: Preden se odločite za zamenjavo vaših klasičnih žarnic z LED žarnicami, je potrebno ugotoviti, katero podnožje trenutno uporabljate.

Noben drug vizualni stilski element ni tako vsestransko uporaben in ne učinkuje tako čustveno kot svetloba. Barva svetlobe tako lahko poživlja, pomirja ali sprošča. Intenzivnost svetlobe lahko vpliva na našo pozornost ali pa nas zaziblje v udobno dremanje,  svetlobni odsevi pa nudijo številne oblikovalske efekte.


Ker danes s sobnimi lučmi lahko upodobimo celoten spekter možnosti ciljnega svetlobnega dizajna, se je potrebno pri odločitvi o nakupu obširno posvetiti celotni paleti proizvodov.

Pri načrtovanju nove razsvetljave ali zamenjavi klasičnih žarnic z LED žarnicami je pomembno, da le ta zadovolji naša pričakovanja in zadosti osvetli površino in prostor. Načeloma današnja ponudba LED luči izpolni vsako željo in reši vse tehnične svetlobne izzive. Naj bo dekorativna ali funkcionalna razsvetljava, prepričani smo da imamo tudi za vas primerno rešitev in da bo vaš dom z nova osvetlil.


Varčne žarnice in LED žarnice

Vgradni LED paneli in vgradna svetila

LED trakovi in LED cevi

Katalog LED žarnic Katalog svetil